Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

måndag 17 oktober 2011

Kennelträff


Söndagen den 9 oktober hade vi kennelträff.








13 Wheaten och 1 Cavalier deltog vid denna trevliga sammankomst. Roligt med så pass stor uppslutning, Mats med Nellie från Göteborg åkte hela vägen över dagen bara för detta, kul!!

Under dagen hann vi bland annat med att gå tipspromenad och att grilla korv. För de fyrbenta bjöds det på aktiviteter så som att leta efter korv i träd eller att prova på viltspår och agility. Här nedan till höger är det Dagny med husse Kurt som letar efter rådjursklöv, mycket spännande tyckte Dagny!
















På bilden till vänster är det Doris och Wilja med respektive matte som provar på lite agility. Här nedan är det Morris med husse Ingvar som visar hur det ska gå till, de har ju tjuvtränat.






Även Tyra fick prova på att ta några hopphinder.




Tror att det vara flera av oss som fick en liten pusch att träna med våra hundar, viltspår eller agility kanske det blir framöver?


Tack alla för en trevlig dag och speciellt tack till Maj-Britt för schampo och till Marianne och Ingvar för den fina blomman!


Kram till er alla från Linda och Lillemor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar