Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

tisdag 15 juni 2010


Även idag har jag gjort ett besök på Vinkelgatan och kikat på de små, är svårt att hålla sig undan! Pappa Tiger fick följa med, men sicken far sen..... hade mest intresse av att hålla koll på omgivningen i trädgården, inget ansvar där inte!
I morse när husse i familjen Wahlström klev upp tyckte han att det syntes att valparna hade växt över natten :-). Kanske är det så?! Äter så det står härliga till gör de i alla fall och mamma Wilda har knappast tid eller ro att gå ut för att kissa ens.
Ännu ser vi inga tydliga tecken på att Mandys valpning startat, hon har dock sjunkit lite i temp så det dröjer nog inte värst många dagar till. Stackare, hon håller ju på att spricka snart som ni säkert ser på bilden ovan. En riktigt stor och go bebismage är det hon har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar