Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

torsdag 11 november 2010

Snöbus!!


Nu har årets första snö kommit och gissa hur kul tre små valpar kan ha då! Inte lika kul för matte när de små snögubbarna ska in sen :-), men det får man ta. På bilden till höger är alla de små samlade, Tyra, Nemo och Betty. Å minsann att de uppehöll sig på samma plats så de hann bli fotogarferade tillsammans, inte illa av tre små yrväder som far omkring.Nu har även lilla Betty fått en egen familj som hon skall flytta till. Det blir besiktning till veckan och troligtvis flytt nästkommande helg. Hon skall bland annat bo tillsammans med två goldentjejer, blir kanon för henne tror jag!

Grabben Nemo, på bilden här till höger, är nu snart 5 månader och vill fortfarande ha en egen familj att bo hos. Vet ni någon passande så ring till Lillemor 0555-122 67.


Bilden nedan poserar lilla Tyra på, hon bor fortfarande kvar på Vinkelgatan hos Lillemor men vistas så mycket som det går hos oss på Sandåsen. Tanken är ju att hon ska bo permanent hos oss framöver, men så länge vi jobbar som vi gör vistas Tiger och Thilly på hunddagis och jag tycker att Tyra behöver bli lite äldre först.

2 kommentarer:

  1. Och Betty är så välkommen till Goldenhemmet :)
    Vi väntar med spänning :)

    Tack, för att just vi får ta hand om henne!

    SvaraRadera
  2. Välkommen vet vi att hon är!! Hon kommer att få det så bra så bra, är jag säker på. Är vi som ska tacka att ni vill ha en liten tjej från oss!

    SvaraRadera