Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

fredag 6 maj 2011

Vi har varit på utställning.


Förra helgen, den 1 maj, deltog syskonen Morris, Wilja och Tyra i Cockerklubbens inofficiella utställning i Mariebergskogen. På bilden till vänster är det Tyra som poserar, det var också hon som blev BIR-valp. I gruppkonkurrensen var motstådet 6 andra terriers, och även de fick se sig besegrade av vår Tyra-byracka! Gravida matte Linda fick springa mer än hon gjort på länge, jobbigt, JA!

Slutligen i BIS-finalen placerade sig vår pärla tvåa och blev således 2:a bästa valp, i 6-12 månadersklassen, på hela utställningen.

Även syskonen Morris, med husse Ingvar, och Wilja, med matte Annica skötte sig jättebra och fick fin kritik. Bildbevis på detta här nedan.Annica gör Wilja vacker innan det är dags för bedömning.


I morgon, 7 maj, bär det av till Forshaga för ytterligare en träningsutställning. Då kommer tre syskon till Tyra att delta, Morris, Wilja och Mysan. Därtill kommer även Doris ur vår andra kull sedan sommaren 2010. Blir spännande att se vad de tycker om att vara i en inomhushall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar