Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

onsdag 11 maj 2011

Vår duktiga Tyra!

I vintras skadade sig vår lilla Tyra, antagligen under bus tillsammans med de andra fyrbenta i trädgården. Efter undersökning hos veterinären visade det sig att det fanns en fraktur på en led i en av tårna på ena bakbenet. Således en mycket liten skada och vererinären tyckte först att vi skulle prova med smärtlindring och vila, vilket visade sig att det inte hjälpte alls.
Under senvintern och tidig vår har därför lilla Tyra varit på Solstadens smådjursklinik för rehabträning, simning, två gånger i veckan. Totalt har hon simmat 11 gånger och vid kontroll hos veterinären förra veckan visade hon ingen smärta alls längre.

Bilderna vittnar om ett av simtillfällena, det har inte varit helt frivilligt men hon har verkligen varit duktig och gjort det hon skulle!
Slickar sig om munnen på två av tre bilder, ren tillfällighet eller inbjuder det blöta skägget?!
1 kommentar: