Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

lördag 18 juni 2011

Ja må de leva, ja må de leva.........

I dag har fyra syskon ur D-kullen deltagit i inofficiell utställnings på Karlstad BK, Morris, Tyra, Mysan och Wilja. Detta var sista gången i valpklass då de fyller 1 år i morgon, hurra hurra!! I vuxenklass deltog Doris, som flyllde 1 år i onsdags, grattis i efterskott!



Marianne, matte till Morris, hade gjort en så fin och smarrig tårta som de alla fick dela på efter att bedömningarna var klara. Tack Marianne, du är så omtänksam!!

Så till resultatet från dagen, alla fick fin kritik men längsta strået i valpklassen drog Tyra, som enligt domaren hade bättre utvecklad front för dagen än sina syskon. I gruppfinalen fick vi sedan se oss slagna av en Amstaff, som för övrigt sedan blev utställningens vackraste valp (BIS). Så det får väl vara godtagbart då :-). Här nedan till höger ser ni BIR och BIM valp, Tyra och brorsan Morris med husse Ingvar. På bilden till vänster är det Mysan med matte Maj-Britt som poserar i ringen.








För Doris med matte Marie blev det en BIR-rosett som enda vuxna wheaten, i gruppkonkurrensen ville Doris inte stå alls och de blev inte placerade. Men med lite mer träning så ska ni se!



Tack alla för en trevlig dag!!!






PS. Har inte bloggat sedan Tyra och Wiljas officiella premiär i Fengerfors första helgen i juni. Där blev de 1:a och 2:a i juniorklasskonkurrensen med excellent och Tyra fick även CK och blev bästa junior DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar