Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

tisdag 17 april 2012

Härliga vår!

Nu har det blivit dags att skicka ut inbjudan till vårens kennelträff, kommer inom kort till er som iinte fått. I skrivande stund har dagen bjudit på snö, men det ska vi väl hoppas att vi slipper den 17 maj när sammankomsten sker! Som vanligt hoppas vi att så många som möjligt kommer, är alltid lika kul att träffas och prata om våra vovvar, promenera och kanske träna lite vardagslydnad.

Nu är vårens och sommarens utställningar i antågande. Vi börjar med deltagande i Värmlands cockerklubbs inofficiella utställning i Karlstad den 1:a maj. Och strax därefter, den 5:e maj, åker vi till Forshaga för Värmlands Kennelklubbs utställning. Som brukligt är det vår Tyra (LK Dou-Lu) och några av hennes systrar som kommer att delta. Rapport om resultat, och förhoppningsvis, lite bilder kommer här i bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar