Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

torsdag 19 juli 2012

En heldag i agilityns tecken

Trött i huvud och trött i benen, lite lätt sliten med andra ord, trots att jag bara varit åskådare. Dagen har tillbringats på Skutberget i Karlstad där stor agilitytävling gått av stapeln. Vår kennel representerades, med bravur, av Morris (LK Dayton) som tillsammans med husse Ingvar gjorde två starter i klass 1, hopp och agility. Enligt husse är det ännu lite strul med slalommomentet, men de är ju bara i startgroparna av karriären så detta ska nog bli bra! Att Morris tycker att det är skitkul går i alla fall inte att ta miste på, och även husse verkar gilla sporten trots lite markkänning :).

Tält, tält och tält... det är bra att ha såväl vid regn som vid sol.
Här är det dags att gå banan. 

Morris & Ingvar in action!
Hopphindren klarades galant!

Slalom för hela slanten!

Hej vad det går i slalomen!


Vi hade hela det fyrbenta gänget med oss i dag, även de är lite lätt slitna så här på kvällskvisten. Maj-Britt och Mysan kom också och gjorde oss sällskap. Och samtidigt passade Lillemor på att klippa Mysan, det stundar utställning nästkommande helg, Vålberg och Ransäter åker vi till.

Våra fyrbenta familjemedlemmar, Joy, Wilda, Mandy, Tiger & Tyra.

Så här har vi campat idag.

Mysan efter en omgång med saxen, får bli lite finlir innan det är ringdags ser jag.

Skönt att sträcka lite på sig efter att ha lekt staty på trimbordet, tycker Mysan!
  Summa sumarum har vi haft en mycket trevlig dag! Det är synd att dygnet inte har fler timmar eller att andra vardagliga bestyr tar så mycket tid i anspråk , för jag måste medge att det vore väldigt roligt att hålla på med lite agility.

2 kommentarer:

  1. Ja du Linda det tycker jag vi skulle göra. Kul att göra tillsammans vetja.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det vore verkligen jättekul, men min andra hälft är nog av en annan åsikt :). Dessutom tror jag tiden blir knapp när jag ska börja jobba, vill ju inte försumma barnens småbarnsår, de kommer ju inte tillbaka. Får bli agility om några år!!

      Radera