Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

lördag 28 juli 2012

Öppenklasspremiär

Lite gråmulet väder, men varmt och utan regn, har förmiddagen i Vålberg bjudit på. I dag debuterade systrarna ur D-kullen i öppenklassen, vid Värmland-Dals Terrierklubbs utställning. Sju deltog i klassen och vår Tyra (LK Dou-Lu) placerade sig bäst av de tre systrarna, tvåa i konkurrensen med excellent och CK. Sedan har vi Wilja (LK Doreen) som placerade sig fyra med excellent, dock utan CK, men med jättefin kritik som gör att jag har lite svårt att förstå varför hon inte fick ett CK. Men det är domaren som dömer och  nu fick hon inget CK. Slutligen har vi Mysan (LK Duschess) som fick nöja sig med very good för dagen, domaren tyckte hennes skuldra var för rak och halsen lite kort, därav även oplacerad i klassen.


Linda visar Tyra i den individuella bedömningen.

Tyra går fint, fram och tillbaka.

Tyra i konkurrensklass där hon blev tvåa.

Annica visar Wilja för domare Stefanescu.
Nu laddar vi för nya tag i morgon när det bär av till Ransäter, där vi dock inte har några större förväntningar..... men den som inte deltar har heller ingen chans. Hoppas bara att det regn, som just nu fullkomligt öser ner, har bytts mot en och annan solstråle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar