Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

måndag 20 augusti 2012

Underbara Gotland!!


Just nu befinner vi oss på Gotland, för semester och för hundutställning på lördag och söndag. Båtresan igår gick finfint och just nu ligger sex trötta hundar utslagna i vår stuga i väntan på de nya äventyr som morgondagen har att bjuda.

Idag har vi bland annat tagit en promenad till havet, på vägen såg vi en och annan vildkanin och OJ så spännande de är!! Våra fyrbenta skulle gärna ha jagat dem och blev lite gnälliga och skälliga när de hindrades i kopplen.

Bild från morgonpromenad med hela Gotlandsgänget.
Imorgon tar vi nog en tur till Tofta för att ta ett dopp och säkerligen blir det en eller annan promenad! Sen blir det till att börja och tänka på att iordningställa hundar inför helgens utställningar, och med tanke på trycket i duschen lär det ta sin tid att bada fem hundar..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar