Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

fredag 16 juli 2010

Längre och längre.....

Längre och längre ut från den trygga vrån i valphagen tar de sig nu våra små fyrbenta godingar, även altanen har fått sig besök. Dessutom har de fått träffa varandra, och det går lika bra att busa med ett syskon som en släkting i den andra kullen. Morsorna Mandy och Wilda hjälps åt med att fostra, det de däremot inte delar på är matningen. De diar gärna sina egna valpar men är inte lika positiva när en valp ur "fel" kull kommer. Men detta är ju inget stort problem, det är bara för valparna anpassa sig och leta upp rätt mamma :-). Imorgon blir det utevistelse för första gången, om vädret tillåter det vill säga. Då kan ni räkna med att jag återkommer med bildbevis på hur detta såg ut.

1 kommentar:

  1. Det blir väl mysigt att få komma ut i friska luften lite. Ska bli spännande att få se hur dom beter sig ute. Hälsa Filip att han ska vara rädd om fingrar och tår när tänderna börjar vina i luften.

    SvaraRadera