Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

måndag 12 juli 2010

Nyfikna på livet!

Nu är alla de små nyfikna på livet och vad omvärlden har att ge. Än så länge sover de ju mestadels av dagen men när de väl är vakna nöjer de sig inte enbart med att vara kvar i valphagen, vill ut och kolla läget runt om! Wildakullen har hunnit med att utforska sovrummet som de bor i samt hallen utanför, medan Mandykullen än så länge nöjer sig med sovrummet, som för tillfället är deras bostad. Dessutom har vi idag bytt ut valplådan för Wildakullen och ersatt den med en hundbädd, blev lite mer utrymme för lek då.
Men just nu sover de som små grisar där inne, bildbevis nedan!
Mandybebisarna ligger i en hel hög! Medan Wildabebisarna hellre ligger lite utspridda.


Nemo sussar gott på rygg här nedan med stöd av staketet! Han är en grabb som utmärker sig på alla vis, spännande att se vad det blir av honom!
Nu har de också börjat att få smaka på annan mat än mammas mjölk. Detta i form av rå nötfärs, mumma tycker de allihop. Dock är bordsskicket ännu inte det bästa, vissa av dem står i tallriken :-) och de spiller på golvet, men vem gör inte det när man ska lära sig äta!?

1 kommentar:

  1. Dom ligger verkligen nära varann så underbart det ser ut. Ja smaka riktig mat är väl en höjdare kan jah tro.

    SvaraRadera