Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

lördag 3 juli 2010

Morris och små flodhästar...... :-)

Nu har även ögonen börjat att öppna sig på Mandyvalparna, som för övrigt är två veckor idag. Morris på bilden till höger har ännu inte öppnat sina. Även Mandybebisarna är nu uppe på benen och vinglar sig framåt :-), och de är intresserade av mänsklig kontakt när vi kommer till dem.

Wildabebisarna reagerar mer och mer när vi pratar med dem, har till och med viftat på de små svansarna och avgett ett och annat försök till att skälla. Sedan har de även börjat leka med varandra och med mamma. Förut var det en av tjejerna som passade på att bita morsan i örat medan syskonen smaskade och åt, smart drag :-)! Bilden till vänster och nedan är Wildabebisar, de är så runda och goa, ibland funderar vi på om de kanske blir små flodhästar.......:-).

1 kommentar: