Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

lördag 24 juli 2010

Mat, bus och sömn.


På grund av dåligt och kallt väder är det för tillfället mest vistelse inne som gäller, på altanen och i huset. Att få komma ut i trädgården och busa emellanåt är dock mycket uppskattat och då somnar man så skönt efteråt. Har man dessutom fått mat, torrfoder och fil, så blir man ännu tröttare. Som ni ser på bilderna är det skönt att sova nära mamma, helst ovanpå. Bilden längt till vänsret är de Mandy och till höger om den Wilda.
För övrigt är det inte längre lika noga med vem av Mandy och Wilda som matar vem, de delar på ansvaret och ibland kan det bli väldigt trångt när elva stycken ska dela på åtta juver. Joy är kennels lilla "nanny", leker med de små liggandes på rygg och kramar dem mellan sina framtassar. Hon är så snäll, låter dem klättra på henne, bitas och busa.

1 kommentar:

  1. Ja nog hade dom energi alltid. Duktiga på att gräva var dom också. Det var så mysigt att få komma bort och snusa.

    SvaraRadera