Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

onsdag 14 juli 2010

Mat och bus!

Wildakullen har nu hunnit med att utforska hela hallen, ut till ytterdörren, samt även köket. Är väldigt ivriga på att få komma ut och se sig om! Och gissa om de fått smak för nötfärs? De fullkomligt kastar sig över tallriken, vet precis vilka godsaker som vankas. Bildbevis finner ni till vänster. Men vad är det för dunderklumpar i denna kull?! Vid första anblicken ser de nästan dubbelt så stora ut som andra kullen, trots att det bara skiljer 5 dagar. Men viktmässigt är de ju inte så som ögat säger, som tur är :-). Tänderna har börjat komma fram nu också, som små sylar.


Mandybebisarna börjar få små hyss för sig, så som att bita syrran i svansen medan hon försöker att äta eller hoppa runt på alla fyra benen och morra åt varandra. De är för goa!

Nu tycker Filip att småttisarna börjar bli lite intressanta. På bilden här nedan till höger är det Morris som Filip kommunicerar med, vill gärna att han ska krypa upp i knät.

2 kommentarer:

  1. Oj det börjar bli full fart nu ser jag knubbiga och goa är dom allihop.
    Vad tycker Filip om detta då?

    SvaraRadera
  2. Filip tycker att de börjar bli lite roliga nu, i början va han lite avis eftersom de tog mammas uppmärksamhet. Men sen får vi väl se hur det blir när de får ordentliga huggtänder och börjar bitas..... :-O.

    SvaraRadera