Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

söndag 15 augusti 2010

Bläckfiskbus

När Sinikka från Kennel Dessa Mi, delägare och uppfödare till Mandy, var och hälsade på för några veckor sedan fick valparna en bläckfisk av henne. Denna har de haft så roligt med! Även mamma Wilda är med och drar i armarna på den. Är ju väldigt passande åt ett gäng valpar eftersom det finns många ändar att dra i.

Alla har sin egen stil, till höger är det Molly som ligger utslagen, nästan platt som en pannkaka.

Det är inte lika trångt vid matskålarna längre som ni ser till vänster. Det är nu endast fem valpar kvar på Vinkelgatan. Dessa ska till veterinären för besiktning på tisdag och sedan är det planerade leveranser bland annat på tisdag och onsdag. Vi har haft kontakt med alla som har flyttat och de verkar trivas bra i sina nya familjer!

1 kommentar:

  1. Men hon är ju en riktig goding vilket underbart kort. Oj nu börjar det närma sig. Längtar väldigt nu. När ska jag komma på Tisdag tycker du?

    SvaraRadera