Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

söndag 22 augusti 2010

Gästspel

Under helgen som gick har tre valpar och tre vuxna från Vinkelgatan gjort ett gästspel på Sandåsen. På lördagskvällen fick de små vara med på lite firande av matte Lillemor på hennes 60-års överraskningsparty. Till en början fick de vara i en hage ute men när kvällen kom blev det lite för kyligt och vi flyttade in dem i köket hos familjen Adolfsson. Där var de så nöjda ända tills det var dags att bli flyttade in till oss för övernattning i köket tillsammans med "morsorna" Mandy, Wilda och Joy.

På söndagen blev det individuella skogturer tillsammans med mig och Filip, vilket de alla uppskattade. Sedan blev det bus i trädgården, bland annat med Tigers gamla leksakskatt. En mycket hållbar sådan med tanke på att han fick den vid en utställning för snart åtta år sedan.
Vi har fortfarande en tik kvar till salu om det är någon som är intresserad, lilla Betty. Tyvärr har inte Nemos stenar hamnat på rätt plats ännu, därför är även han fortfarande kvar hos oss tills vi vet det slutgilitiga "resultatet".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar