Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

söndag 8 augusti 2010

Kvällsbus!!


Idag har det varit varmt och kvavt under dagen och de små har sovit relativt mycket. Daisy tycker att stubbarna i valphagen är mysiga, även att sova på som ni ser bildbevis på här ovan. Men när kvällen och svalka kom blev det full fart på alla elva. Full fart runt runt i trädgården, upp för slänten och ner igen, hopp, skutt och bus med syskon och släktingar i andra kullen. Även mamma Mandy och mamma Wilda deltog med glädje. Imorgon är det dags för besiktning för sju av valparna och på eftermiddagen är Doris den första att åka till sitt nya hem hos familjen Strandberg tillika min äldsta syster Marie.

2 kommentarer:

  1. Oj vad det ska bli roligt att få hem den lilla prinsessan. Jag längtar verkligen. Vad var det hon hade för arbetsnamn? Jag har inte kommit på vad hon ska heta än. Ett förslag är Iza. Vi får väl se.

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer nog att bli full fart hos er också :-). Vi kallar henne för Molly, men Iza är väl också ett sött namn.

    SvaraRadera