Välkommen!

Välkommen!
Kennel Lois Kelsey finns i Grums, Värmland, och föder upp Wheaten terrier i liten skala. Vi har haft rasen i drygt 20 år och just nu finns 5 hundar i våra familjer. Vi planerar att ha en kull valpar i början av 2013. Välkommen att läsa lite om vad som händer hos oss!
Hälsar Linda & Lillemor

torsdag 5 augusti 2010

Märkta och förevigade

Idag har alla valpar blivit chipmärkta, tack till Anne-Marie och Jenny för det! Efter att det var avklarat fotade vi uppställningsbilder på dem alla, med blandat resultat :-). Här nedan är det vår egen Tyra som är förevigad.

Snacka om att de små får vänja sig vid både det ena och de andra. Idag flög något slags närgånget flygplan strax över husen, då satt de på trappan och kollade läget, de är så trygga i sin tillvaro.

Nu närmar det sig leveranser och på måndag är det dags för första gänget att åka till veterinären för besiktning och vaccination. Innan dess är det en hel del pyssel med kompendium, foton och diverse annat som ska ordnas. Så i morgon blir det förutom den vanliga valpskötseln en hel del administrativt arbete.

2 kommentarer:

  1. Dom är helt underbara!! Tror jag måste dit och pussa på dem i morgon igen!! :-))
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Oj vilken pärla hon är. Ja du Linda om erbjudandet fortfarande står kvar tror jag att jag antar utmaningen att bli wheten matte.

    SvaraRadera